News

Date11.10.2017.

Istarska županija: Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu sredstava udrugama za sufinanciranje projekata

Istarska županija, Upravni odjel za međunarodnu suradnju i europske poslove, poziva udruge koje su programski usmjerene na pripremu i provedbu projekata sufinanciranih sredstvima Europske unije i drugih programa međunarodne suradnje, da se prijave na ovaj Javni poziv za dodjelu sredstava udrugama za sufinanciranje projekata odobrenih za financiranje u okviru programa Europske unije i drugih programa međunarodne suradnje (u daljnjem tekstu: Javni poziv).

- Ukupno planirana vrijednost Javnog poziva za 2017. godinu iznosi 140.000,00 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 5.000,00 kuna, a najveći iznos 30.000,00 kuna.

- Rok za podnošenje prijava projekata po ovom Javnom pozivu je 30 dana od dana objave Javnog poziva na mrežnim stranicama Istarske županije i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, a završava 2. studenoga 2017. godine.

- U okviru ovog Javnog poziva svaki pojedini prijavitelj može podnijeti više prijava za sufinanciranje različitih projekata odobrenih za financiranje u okviru programa Europske unije i drugih programa međunarodne suradnje.

Svi uvjeti natječaja i potrebni obrasci za prijavu nalaze se na poveznici: JAVNI POZIV

Partners