News

Date21.02.2023.

Terenski posjeti gradovima i općinama Urbanog područja Pula

Centar podrške CP521 od studenog prošle godine radi na adresi Zagrebačka 18 u Puli. Namijenjen osobama starije životne dobi i osobama s invaliditetom, ali svatko tko je u potrebi može se obratiti za pomoć.

Inovativna je to socijalna usluga razvijena na Urbanom području Pula s ciljem pružanja socijalne usluge savjetovanja i pomaganja te organiziranja različitih aktivnosti i psihosocijalne podrške. Centar objedinjava sve pružatelje socijalnih i zdravstvenih  usluga s područja gradova Pule i Vodnjana, te općina Medulin, Marčana, Ližnjan, Svetvinčenat i Barban, kako bi se što učinkovitije pružile informacije korisnicima te kako bi potrebna usluga što prije do njih stigla.

Centar podrške, osim starijoj populaciji i osobama s invaliditetom, usluge podrške i informiranja iz područja socijalne i zdravstvene skrbi pruža i beskućnicima, djeci, ovisnicima, osobama s psihičkim poteškoćama te nezaposlenim osobama s čitavog urbanog područja Pule.

Kako bi građane, ustanove i institucije upoznali s radom i uslugama koje Centar podrške CP521 pruža te se upoznali sa specifičnim potrebama stanovnika na pojedinim područjima UP Pula i odgovorili na konkretne upite građana, tijekom ovog tjedna organiziraju terenske posjete JLS-ovima, prema sljedećem rasporedu:

  • Općinu Marčana posjetit ćemo 22. veljače 2023. godine. Od 12:30 sati bit ćemo u dvorani dječjeg vrtića „Vrtuljak Marčana“ na adresi Marčana 166 A
  • Općinu Svetvinčenat  posjetit ćemo 23. veljače 2023. godine. Od 10 sati bit ćemo u Društvenom domu u Juršićima.
  • Grad Vodnjan  posjetit ćemo 23. veljače 2023. godine. Od 12:30 sati bit ćemo u Domu mladih u Vodnjanu na adresi Istarska 1
  • Općinu Medulin posjetiti ćemo 24. veljače 2023. godine. Od 10:00 sati bit ćemo u mjesnom odboru Banjole na adresi Čimulje 24.
  • Općina Ližnjan posjetiti ćemo 24. veljače 2023. godine. Od 12:30 sati bit ćemo u vijećnici Općine Ližnjan na adresi Krasa 7, Ližnjan.
  • Općinu Barban posjetit ćemo 2. ožujka 2023. godine. O točnom mjestu i vremenu naknadno ćemo Vas obavijestiti.

Iz Centra pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na broju telefona 052/521-522.                                                   

Partners