News

Date09.11.2018.

Dva novootvorena natječaja iz Programa ruralnog razvoja

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je objavila dva nova natječaja iz Programa ruralnog razvoja.

1. Natječaj za tip operacije 3.2.1 Potpora za aktivnosti informiranja i promoviranja Svrha natječaja je sufinanciranje troškova za provođenje aktivnosti predviđenih Planom informiranja i promoviranja, a u cilju poboljšanja svijesti potrošača o postojanju i specifikaciji proizvoda proizvedenih u okviru sustava zaštićenih oznaka izvornosti (ZOI) i zaštićenih oznaka zemljopisnog podrijetla (ZOZP) te sustava zajamčeno tradicionalnog specijaliteta (ZTS), kao i u sustavu ekološke proizvodnje. Datum početka zaprimanja prijava je 5. prosinca 2018. godine, datum završetka zaprimanja prijava je 31. prosinca 2018. godine, a ukupna alokacija natječaja je 10.700.000,00 HRK.

Više info: strukturnifondovi.hr

2. Natječaj za tip operacije 5.2.1. Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala Svrha ovog natječaja je dodjela potpore za obnovu poljoprivrednog potencijala narušenog elementarnim nepogodama i katastrofalnim događajima kako bi se osigurao nastavak i održivost poljoprivredne proizvodnje. Prihvatljivi prijavitelji su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika. Prijave se već zaprimaju sve do 31. prosinca 2018. godine. Ukupna alokacija poziva je 35.000.000,00 HRK, a stopa sufinanciranja prihvatljivih troškova je 100%.

Više info: strukturnifondovi.hr

Partners