News

Date13.11.2017.

Istarska razvojna agencija poziva na edukaciju „Računovodstvo za neračunovođe”

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom poziva na edukaciju na temu „Računovodstvo za neračunovođe“ koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji  na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u ponedjeljak,  20. studenoga 2017. godine. Edukacija će trajati od 8 do 16 sati.

Cilj je edukacije polaznike upoznati s temeljima računovodstvene logike i praktičnom primjenom računovodstva u svakodnevnom poslovanju. Razumijevanje računovodstvenih informacija i čitanje financijskih izvještaja temelj su donošenja kvalitetnih poslovnih odluka, a cilj je seminara polaznicima približiti predmetne računovodstvene kategorije. Kroz praktični primjer pripreme financijskih izvještaja polaznici će svladati osnove financijskog izvještavanja. Edukacija je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima te poduzetnicima početnicima.

Seminar će održati dr.sc. Dolores Pušar Banović, viši predavač na RRiF Visokoj školi za financijski menadžment, Zagreb i Veleučilištu VERN, Zagreb te samostalni konzultant iz područja poslovnog planiranja i savjetovanja, procjene vrijednosti poduzeća, izrade strategija razvoja i studija isplativosti ulaganja, s dugogodišnjim iskustvom na bankarskim poslovima te poslovima u sferi investicijskih fondova.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite slanjem prijavnog obrasca na e-mail ivana.kalac(at)ida.hr ili pozivom na broj 052/381-900 ili slanjem prijavnog obrasca na fax 052/381-905 najkasnije do petka, 17. studenoga 2017. godine.

Prijavnicu preuzmite ovdje, a sadržaj edukacije ovdje.

Partners