News

Date11.06.2018.

Istarska razvojna agencija poziva na Info dan: Erasmus za mlade poduzetnike

Info dan: Erasmus za mlade poduzetnike održat će se 14. lipnja 2018. od 10 do 14 sati u Istarskoj razvojnoj agenciji. Erasmus za mlade poduzetnike pogranični je program razmjene koji pruža priliku mladim i obećavajućim poduzetnicima da uče od iskusnih poduzetnika koji upravljaju manjim tvrtkama u drugim zemljama sudionicama. Iskustva se razmjenjuju tijekom boravka kod iskusnog poduzetnika koji novom poduzetniku pomaže steći potrebne vještine za vođenje manje tvrtke. Domaćinu se pružaju novi pogledi na njegovu/njezinu tvrtku, kao i prilika da surađuje s inozemnim partnerima i uči o novim tržištima.

Erasmus za mlade poduzetnike na Info dan predstaviti će Udruga Informo, kao lokalna kontaktna točka programa Erasmus za mlade poduzetnike koja trenutno provodi projekt YEIM (2017-2019), te provodi projekt EYE Global.

Cilj Info dana je predstaviti program Erasmus za mlade poduzetnike koji uključuje mogućnost financiranja poduzetnika početnika i svih onih koji tek razmišljaju o pokretanju vlastitog poduzeća, kao i mogućnost razmjene znanja i vještina iskusnim poduzetnicima, a kroz primjere uspješnih razmjena. Na Info danu će svi zainteresirani imati priliku upisati se u program, te tako dobiti priliku uz financijsku pomoć otputovati u inozemstvo i učiti od iskusnih poduzetnika, ili razmijeniti iskustva i znanja ugostivši mladog poduzetnika.

Ciljane skupine Info dana:

  • Iskusni poduzetnici sa više od 3 godine poduzetničkog iskustva,
  • Poduzetnici početnici sa manje od 3 godine poduzetničkog iskustva,
  • Svi oni koji bi htjeli pokrenuti novu djelatnost (imaju ideju, žele pripremiti, pripremaju ili već imaju business plan)        

Upute za prijavu: Molimo da se svi koji su zainteresirani za sudjelovanje u Info danu prijave putem e-maila Udruge Informo: info(at)informo.hr.

Više info: OVDJE

Partners