News

Date19.01.2015.

Najava besplatnog edukacijskog programa "Poslovni uzlet"

27. veljače 2015. godine na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr.Mijo Mirković“ u Puli održat će se besplatan edukacijski program pod nazivom Poslovni uzlet grada Pule 2015.. 

Projekt Poslovnog dnevnika Poslovni uzet pokrenut je početkom 2014. godine u suorgani­zaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, a pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske i u suradnji s partnerima. Osnovna ideja projekta bila je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih  malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj.

Tijekom 2014. godine unutar ovoga programa educiralo se više od 7000 malih i srednjih poduzetnika u Jastrebarskom, Zagrebu, Pregradi, Rijeci i Osijeku te se u 2015. godini edukacije nastavljaju za sve zainteresirane kako bi stekli dodatna znanja i kompetencije te svoje poslovanje učinili konkurentnim na globalnoj razini. Ove godine po prvi puta Poslovni uzlet dolazi u Koprivnicu, Veliku Goricu i Pulu u kojoj je partner-domaćin Grad Pula te partner-sudomaćin Istarska županija.

Polaznici edukacije mogu saznati što učiniti ako imaju projekt, a nemaju novaca za financiranje te kako najlakše doći do sredstva za energetsku učinkovitost. Isti će imati priliku naučiti kako izbjeći česte pogreške prilikom kreditnih zahtjeva, kako unaprijediti svoje obiteljsko gospodarstvo novcem iz EU-a te kako pokrenuti vlastiti posao. U vrijeme konstantnih tehnoloških promjena i dostignuća bit će moguće upoznati se s tajnama Cloud usluga i naučiti kako vam one mogu omogućiti učinkovitije poslovanje. Tu je i edukacija o učinkovitom oglašavanju putem Facebooka i Googlea, a na jednoj od brojnih edukacija bit će govora o tome kako uštedjeti novac na računima struje te kako Grad Pula potiče poduzetništvo u Istarskoj županiji. Brojni predavači iz poduzetničkih voda pokušat će odgovoriti na važna pitanja vezana uz poslovanje privatnih poduzeća, između ostalog i na pitanje je li bolja opcija prodati posao ili ga prepustiti nasljednicima.

Poduzetnici, obrtnici i svi zainteresirani željni dodatnog stručnog znanja mogu se prijaviti za sudjelovanje na linku: www.poslovni.hr/pu-prijava. Više informacija o besplatnoj edukaciji Poslovni uzlet možete dobiti na službenim stranicama Grada Pule.

Fotografije


Partners