News

Date13.03.2018.

NAJAVA događanja - "Mladi su najveća snaga Europe"

Europske snage solidarnosti, Cola-Cola BDH Adria, mobilne aplikacije Mobilisis, dronovi, studentsko poduzetništvo i Virtual Reality gaming zona samo su neke od stvari koje vas očekuju ove godine u sklopu Leap Summita 16. veljače na cjelodnevnom druženju na Zagrebačkom velesajmu.      

Datum: 

16/03/2018 - 10:00 to 16:00

Mjesto: 

Zagrebački velesajam, dvorana Cres

Ovogodišnje, 5. izdanje tradicionalnog događanja "EU za mlade" osmislilo je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj zajednički s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondove Europske unije Republike Hrvatske i Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije (HUKI).   

LEAP Summit je globalna trodnevna konferencija (15. do 17. ožujka 2017.) za mlade changemakere koja se održava diljem svijeta, pa tako i u Zagrebu, na kojoj sudjeluje više od 4000 sudionika iz 35 zemalja svijeta.

LEAP Summit okuplja na jednom mjestu ljude iz cijelog svijeta da zajedno uče kako bi savladali najteže izazove našeg vremena.   

Prijave ➡➡➡➡ PRIJAVITE SE ODMAH

Druženje uključuje niz predavanja, radionice, panele, neformalne izmjene mišljenja, B2B razgovore i otvorene mikrofone na teme inovativnosti, liderstva, poduzetništva, razvoja ideja, kreativnosti, inspiriranja i slično a o kojima će govoriti brojni međunarodni govornici, poduzetnici i menadžeri.

Cilj Summita je razvoj vještina budućnosti te edukacija o informacijskim tehnologijama, poduzetništvu i modernim trendovima.

LEAP stavlja naglasak na multidisciplinarnost, stoga svatko može pronaći nešto vrijedno na LEAP-u.

Drugog dana Summita naglasak je na kampanji "EUandME" kada vam dovodimo izlagače i pozivamo na slušanje inspirativnih priča poput Europskih snaga solidarnosti, Cola-Cola BDH Adria, mobilne aplikacije Mobilisis d.o.o., dronove, studentsko poduzetništvo ili Virtual Reality gaming zonu.

Više saznajte: OVDJE

Partners