News

Date07.09.2016.

Najava: Poziv na predstavljanje URBACT III programa u Puli povodom EU tjedna mobilnosti

Informacijski centar Europe Direct (EDIC) Pula-Pola u suradnji s Udrugom gradova u RH, Gradom Pula-Pola, Istarskom županijom, Istarskom razvojnom agencijom i Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organizira predstavljanje URBACT III programa koje će se održati povodom obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti.

U četvrtak, 15. rujna 2016. u 11 sati, u prostorima Istarske razvojne agencije na adresi Mletačka 12/IV, u Puli, predstavnici nacionalne URBACT točke za Hrvatsku održat će kratko predstavljanje URBACT III programa za održivi razvoj gradova. 

U sklopu događaja bit će predstavljene glavne značajke URBACT programa s naglaskom na koristi za sudjelujuće gradove, vrste mreža u koje se gradovi mogu uključiti te predviđene aktivnosti do kraja godine. Okupljenim sudionicima bit će prezentirane glavne metode i alati koji se koriste u okviru programa, svrha i način rada lokalnih grupa te aktualne mreže u kojima sudjeluju hrvatski gradovi.

Ulogu nacionalne URBACT točke za Hrvatsku provodi Udruga gradova u RH, nacionalno udruženje koje okuplja 121 od 128 hrvatskih gradova. Predstavljanje programa uradit će kontakt osobe nacionalne URBACT točke: Marko Ercegović, dipl.pol. i Mario Žuliček, mag.rel.publ.

Za dodatne informacije o programu URBACT III posjetite stranicu http://urbact.eu/urbact-hrvatska

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite na e-mail: EDICpulapola@pula.hr, najkasnije do utorka, 13. rujna 2016. godine.

Partners