News

Date19.11.2020.

Info dani za udruge 2020

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva i ove godine organizira Info dane za udruge za sve organizacije civilnog društva od 23. studenog do 27. studenog 2020. godine.

Info dani namijenjeni su svim organizacijama civilnog društva, javnim i privatnim ustanovama, jedinicama lokalne i regionalne uprave i samouprave, te ostalim zainteresiranima s ciljem što boljeg informiranja o aktualnim temama i novostima iz područja civilnog društva, edukacije te stvaranja  partnerstva i novih razvojnih prilika.

U sklopu bogatog petodnevnog programa održat će se niz predavanja, radionica i okruglih stolova. Ovogodišnje teme edukacija jesu društveno poduzetništvo i izrada lean platna, društveno inoviranje, društveni utjecaj, brendiranje, priprema i objava publikacija, društvene mreže i digitalni alati, medijsko praćenje događaja….dakle za svakog ponešto.

Pozivamo Vas da se uključite u ovogodišnje Info dane za udruge kako biste stekli novo znanje, saznali korisne informacije i utjecali na razvoj Vaše organizacije kako bi svi zajedno mogli doprinijeti razvoju aktivne zajednice.

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti Google obrazac, a cijeli program Info dana za udruge 2020. možete pronaći u nastavku.

S ciljem sprječavanja širenja pandemije koronavirusa – COVID 19, Info dani održat će se online, putem aplikacije ZOOM.

Više info: https://www.civilnodrustvo-istra.hr/novosti/detaljnije/info-dani-za-udruge-2020

Partners