News

Date26.08.2016.

Objavljen Natječaj za provedbu tipa operacije 7.2.1. „Ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju, pročišćavanje otpadnih voda“

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede objavila je Natječaj za provedbu podmjere 7.2. „Ulaganja u izradu, poboljšanje ili proširenje svih vrsta male infrastrukture, uključujući ulaganja u obnovljive izvore energije i uštedu energije“ – provedba tipa operacije 7.2.1. „Ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju, pročišćavanje otpadnih voda“.

Prihvatljivi korisnici su javni isporučitelji vodnih usluga javne vodoopskrbe ili javne odvodnje.

Prihvatljive operacije su građenje i/ili opremanje javnog sustava za vodoopskrbu i/ili odvodnju i/ili pročišćavanje otpadnih voda.

Iznos vrijednosti projekta za koji se može podnijeti Zahtjev za potporu iznosi 30.000 eura, a najviši iznos iznosi 1.250.000 eura u protuvrijednosti u kunama.

Najniži iznos javne potpore po projektu iznosi 30.000 eura, a najviši iznos javne potpore po projektu iznosi 1.000.000 eura u protuvrijednosti u kunama.

Intenzitet javne potpore po projektu/operaciji iznosi do 100% ukupno prihvatljivih troškova.

Natječaj je otvoren od 5. rujna 2016. godine do 5. listopada 2016. godine.

Više informacija možete vidjeti OVDJE.

Partners