News

Date28.04.2015.

Poziv na Info dan: „IDA u funkciji podrške malom i srednjem poduzetništvu“

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Informacijskim centrom Europe Direct – Pula Pola, u sklopu Europskog tjedna 2015., poziva Vas na Info dan na temu: „Istarska razvojna agencija u funkciji podrške malom i srednjem poduzetništvu“ koji će se održati u četvrtak, 7. svibnja 2015. od 10.00 do 12.00 sati u Istarskoj razvojnoj agenciji (IDA) d.o.o., Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).

Info dan namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima, ali i ostalima koji se žele upoznati s djelokrugom rada Istarske razvojne agencije te poticajnim programima Hrvatske banke za obnovu i razvitak. Naime, u sklopu Info dana HBOR-ova predstavnica područnog ureda za Istru, Cinzia Zubin, predstavit će svim zainteresiranim poduzetnicima i obrtnicima načine na koje HBOR-ova sredstva mogu doprinijeti uspješnosti njihova poslovanja. Najveći naglasak bit će na mogućnostima kreditiranja EU projekata.

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu  zbog  bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja više različitih poduzeća/obrta.

Ako ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite slanjem ispunjenog prijavnog obrasca na e-mail: ivana.kalac@ida.hr,  najkasnije do ponedjeljka, 4. svibnja 2015. godine.

Prijavnicu možete preuzeti ovdje.

Partners