News

Date06.07.2015.

Poziv na radionicu: Društveno poduzetništvo - od ideje do društvenog poduzeća

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. poziva Vas u sklopu projekta Slohra Socionet na radionicu na temu  „Društveno poduzetništvo - od ideje do društvenog poduzeća“, koja će se održati u utorak 14. srpnja 2015. od 09.00 do 17.00 sati u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).

Radionica je namijenjena svim zainteresiranim dionicima; poduzetnicima i potencijalnim poduzetnicima, udrugama, predstavnicima javnog i civilnog sektora Istarske županije i šire te svima onima koji žele saznati više o pokretanju i djelovanju na tržištu društvenog poduzeća i primjerima dobre prakse.

Cilj je radionice analizirati društveno poduzetništvo te približiti zainteresiranim sudionicima proces razvoja poduzetničke ideje, obuhvaćajući relevantne faktore koji se moraju uzeti u obzir od planiranja do uspješnog poslovanja na tržištu.

Radionicu će voditi Teodor Petričević i Alen Halilović. Teodor Petričević vodeći je stručnjak na području društvenog poduzetništva, društvene ekonomije i civilnog društva u Hrvatskoj s više od 15 godina iskustva u jačanju kapaciteta organizacija civilnog društva i više od 10 godina iskustva u razvoju društvenog poduzetništva. Alen Halilović predsjednik je udruge za mlade Alfa Albona, voditelj radnog tima inicijative "Zgrade društvenog poduzetništva" koja je nagrađena na nacionalnoj razini kao najbolja socio-ekonomska ideja 2012. godine, društvena inovacija 2013. g. i jedan od najboljih pet društveno-poduzetničkih projekata u 2014. godini.

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika.

Ako ste zainteresirani, molimo Vas da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na e-mail: ivana.kalac(at)ida.hr;  ili da prijavu izvršite pozivom na telefon 052/381-900052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905  najkasnije do petka, 10. srpnja 2015. godine.  

Prijavnicu možete preuzeti ovdje, a sadržaj radionice ovdje.

Partners