News

Date11.12.2014.

Poziv na radionicu "Kulturno poduzetništvo"

U četvrtak 18. prosinca 2014. od 10:00 do 14:00 sati održat će se radionica na temu „Kulturno poduzetništvo“ u organizaciji Informacijskog centra Europe Direct (EDIC) Pula Pola u suradnji s Gradom Pulom, Istarskom županijom, Istarskom razvojnom agencijom i Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva. Radionica će se održati u prostorima Istarske razvojne agencije na adresi Mletačka 12/IV, Pula. Na radionici će se širi auditorij upoznati s projektom  Grad Pula Pola – Europska prijestolnica kulture (European Capital of Culture).

Cilj je radionice umrežavanje sudionika kulturno kreativnih industrija na lokalnoj razini, pružanje potpore razvoju inovativnih oblika kulturnog poduzetništva, povezivanje sudionika međusektorski, provedba i organizacija konferencija i panel diskusija s domaćim i međunarodnim stručnjacima iz različitih poduzetničkih sektora. Također, radionica za cilj ima približiti sudionicima mogućnosti koje pružaju programi za kulturu na razini Europske unije.

Radionicu će voditi Jasenka Ricl. Diplomirala je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, u zvanju magistre restauriranja i konzerviranja umjetnina, te na poslijediplomskom specijalističkom studiju Ekonomskog fakulteta u Osijeku, u zvanju univerzitetskog specijalista marketinga posebnih područja.

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijaviti se možete na na e-mail: ivana.kalac(at)ida.hr, najkasnije do ponedjeljka, 15. prosinca 2014. godine.

Fotografije


Partners