News

Date23.04.2018.

U IDA-i održana edukacija "ESIF jamstva i ESIF program za rast i razvoj"

U četvrtak, 19. travnja 2018. u Istarskoj razvojnoj agenciji održana je edukacija na temu "ESIF jamstva i ESIF program za rast i razvoj".

Dvadesetak polaznika iz privatnog sektora, osim informacija o dobivanju zajmova po povoljnim uvjetima, predstavljeni su i jamstveni programi za pokriće dijela glavnice kredita. 

Predstavnice Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Iva Debanić i Daria Kuvek, predstavile su ESIF zajmove koji obuhvaćaju mikro investicijske zajmove za mikro i male poduzetnike, mikro zajmove za obrtna sredstva te male zajmove za mikro, male i srednje poduzetnike.
Predstavnica Hrvatske banke za obnovu i razvitak, Cinzia Zubin, predstavila je ESIF program za rast i razvoj, dugoročne investicijske kredite za male i srednje poduzetnike koji posluju duže od dvije godine te koji planiraju ulaganja u prerađivačkoj industriji, turizmu, kreativnoj industriji i uslugama temeljenim na znanju.  

Na radionici su sudjelovali i djelatnici Europe Direct Informacijskog centra Pula-Pola, ponudivši brojne EU publikacije kako bi polaznicima približili broje EU teme.

Više info: OVDJE

Fotografije


Partners