News

Date20.03.2015.

Zaklada organizira info dane 2015. godine

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organizira Info dane 2015. za sve organizacije civilnog društva od 25. ožujka do 27. ožujka 2015. godine, u prostorijama Zajednice Talijana Pula- Comunitá degli Italiani Pola - Circolo, na adresi Carrarina ulica 1, Pula.

Info dani namijenjeni su svim organizacijama civilnog društva, javnim i privatnim ustanovama, jedinicama lokalne i regionalne uprave i samouprave, te ostalim zainteresiranima sa ciljem što boljeg informiranja o aktualnim temama i novostima iz područja civilnog društva, edukacije te stvaranja partnerstva i novih razvojnih prilika.

U sklopu trodnevnog programa održat će se niz sastanaka, prezentacija, okruglih stolova, edukativnih i informativnih radionica i druženja te zanimljivih predavanja. Na Info danima moći ćete čuti predavanja o novom institucionalnom okviru za djelovanje udruga, financiranje udruga ali i informacije o aktualnim natječajima putem kojih udruge mogu prijavljivati projekte te o mogućnostima samofinanciranja udruga kroz zadrugarstvo ili društveno poduzetništvo.

Pozivamo Vas da dođete na Info dane 2015. godine kako biste saznali mnoštvo korisnih informacija, družili se i sklopili poslovne kontakte te nam pomogli u misiji da zajedničkim snagama stvorimo aktivniju zajednicu.

Detaljan program Info dana možete preuzeti ovdje.

Prijavite se ovdje.

Svoje sudjelovanje možete potvrditi i slanjem maila na adresu: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

Partners