Novità

Date10.11.2017.

Informativne radionice u Pazinu i Motovunu: „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“

Dana 16. studenog 2017. u Pazinu te 17. studenog 2017. u Motovunu održat će se info-radionice za potencijalne prijavitelje u okviru trenutno objavljenog Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF). Točno vrijeme i mjesto za obje info-radionice bit će objavljeno naknadno.

Za prijavu sudjelovanja na radionici u PAZINU potrebno je popuniti sljedeći on-line prijavni obrazac. Za prijavu sudjelovanja na radionici u MOTOVUNU potrebno je popuniti sljedeći on-line prijavni obrazac.

Cilj info-radionica je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima, kriterijima Poziva te postupcima za prijavu i dodjelu sredstava za provedbu projekata. Usmjerene su na predstavnike potencijalnih prijavitelja, a to su: udruge, javne ustanove, zaklade, jedinice lokalne ili regionalne (područne) samouprave. Prijave za radionice za oba grada zaprimat će se do utorka, 14.11.2017. do 12:00 sati.

Više info: esf.hr

Responsabili