Novità

Date24.05.2018.

Istarska razvojna agencija poziva na edukaciju "Što kad su baterije napola prazne?"

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „Što kad su baterije napola prazne?“ koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u srijedu 30. svibnja 2018. godine. Edukacija će trajati od 10 do 16 sati.

Na predavanju će polaznici saznati što je sindrom sagorijevanja i zašto uopće do njega dolazi, kako i zašto stres u svakodnevnom životu utječe na nas. Vjerujemo da je svatko od nas nekada u životu osjetio da mu se istopila sva energija i da mu je pothitno potrebna nova doza iste. Kako napuniti baterije, kako se zaštititi od sagorijevanja i što učiniti ako već primjećujete znakove sagorijevanja, bit će tema ovog predavanja. Prevencija stresa je najbolje nošenje sa stresom.

Ovo interaktivno predavanje namijenjeno je svima koji ponekad imaju osjećaj da ih životne obaveze stišću i da ponekada zaista ne znaju ili se ne mogu s njima nositi. Bez obzira radi li se o poslovnim ili privatnim pritiscima i zahtjevima, vjerujemo da će ovo predavanje biti svima od koristi.

Edukaciju će voditi Jelena Vrsaljko, direktorica Centra za edukaciju i savjetovanje Budi svoj u okviru kojeg održava treninge iz područja transakcijske analize, NLP-a, soft skills treninge, radionice za roditelje i partnere te pruža usluge psihoterapije i savjetovanja.

Edukacija je besplatana za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite slanjem prijavnog obrasca na e-mail: ivana.kalac(at)ida.hr ili pozivom na broj 052/381-900 najkasnije do utorka, 29. svibnja 2018. godine. Kontakt osoba je Ivana Kalac.

Prijavnicu preuzmite ovdje, a sadržaj edukacije ovdje.

Više info: OVDJE

Responsabili